Beste leden van MTB Havelte e.o.,

 

Ook dit jaar organiseren wij weer onze jaarlijkse landelijke mountainbike wedstrijd.

Zoals gewoonlijk hebben we twee wedstrijddagen: zaterdag 22 april LJC Havelte voor de jeugd en zondag 23 april de Nationale MTB wedstrijd “Koningscup”, met diverse nationale toppers aan de start.

 

De voorbereidingen voor dit mooie MTB evenement zijn uiteraard alweer in volle gang. De mannen van de wedstrijdcommissie proberen er weer iets moois van te maken. Uiteraard kan dit niet zonder uw hulp. We zijn u allemaal een dagdeel of meer nodig.

 

Voor de opbouw en de beide wedstrijddagen hebben we vrijwilligers nodig die ons hierbij ondersteunen. We hebben mensen nodig voor het opbouwen, parkoerswachten (aan route staan en controleren), parkeren, fietscontrole, catering etc.

Op vrijdag 21 april rond 9:00 zullen we beginnen met het opbouwwerk. Tenten opzetten, parkoers uitzetten en ga zo maar door.

Zaterdag en zondag overdag hebben we 2 blokken (ochtend- en middagprogramma) en uiteraard is alle hulp welkom bij het afbouwen en opruimen zondag middag/avond.

 

Ben je in de gelegenheid en bereid om samen met ons te zorgen dat MTB Havelte e.o. er weer een geweldig MTB wedstrijd van gaat maken, meld je dan zo snel mogelijk aan als vrijwilliger via vrijwilligers@mtbhavelte.nl of neem contact op met ondergetekende op 06-11857592.

 

Graag bij aanmelding opgeven welke dagdelen u zou willen helpen. Voor eten en drinken wordt gezorgd.

 

Alvast bedankt voor uw aanmelding. We rekenen op u.

 

Namens de wedstrijdcommissie van MTB Havelte e.o.

 

Rik Smit