Wintercompetitie Havelte/Steenwijk 2022

Indien mogelijk willen we begin volgend jaar weer onze wintercompetitie gaan organiseren. Deze gaat weer over 4 wedstrijden en wordt mede mogelijk gemaakt door 2 van onze sponsoren t.w. Martijn’s Race en MTB Centre in Tuk en Grada Bikes in Nijeveen, waarvoor we hen erg erkentelijk zijn.

9 januari           Grada Bikes trophy 1                                                Havelterberg

23 januari         Martijn’s Race en MTB Centre trophy 1          Woldberg

6 februari         Grada Bikes trophy 2                                                 Havelterberg

20 februari        Martijn’s Race en MTB Centre  trophy 2         Woldberg

 

Locatie Havelterberg is de voormalige Amerikaanse Basis Ruiterweg Havelterberg

Locatie Woldberg is Het Goor 1a De Baars

Om te kunnen deelnemen aan wedstrijden is een inschrijving bij de KNWU noodzakelijk (het eerdere basislidmaatschap). Dit kan voor leden van MTB Havelte door de vereniging worden geregeld. De kosten van € 7,00 zullen via automatische incasso in rekening worden gebracht. Indien je dit wilt kun je een mailtje sturen naar ledenadministratie@mtbhavelte.nl (als je dit jaar niet meer van plan bent wedstrijden te rijden, adviseren we je dit na 1 januari te doen)

Naast een aanmelding bij de KNWU is een startlicentie noodzakelijk, deze kun je zelf aanvragen op “mijnKNWU” zodra je bent aangemeld. Meer informatie over licenties en kosten op de website van de KNWU Licenties – KNWU

KNWU | startlicentie | Alles over de startlicentie – KNWU

Tevens is er de mogelijkheid om een KNWU-Dagstartlicentie á € 6,- aan te schaffen. Dit proces verloopt geheel digitaal inclusief iDeal betaling en kan tot 5 dagen voor de wedstrijd nog via de KNWU-site geregeld worden.

Inschrijvingen vanaf 1 november uitsluitend via de website van de KNWU, inclusief betaling via iDeal. Bijschrijven te plaatse mogelijk, betaling hier uitsluitend met pin.

De wedstrijden worden gereden met elektronische tijdwaarneming. De dient hiervoor in bezit te zijn van een Mylabs transponder (denk om registratie). Voor degene die geen transponder hebben zijn deze ter plekke te huur.

Mochten er nog vragen zijn, dan even een mailtje naar wedstrijd@mtbhavelte.nl

Namens de wedstrijdcommissie

Wolter Bosscha