Op zaterdag 14 oktober 2023 is het weer zover: de 23ste editie van de AH ABE Parel van Drenthe MTB-toertocht staat op de agenda. Na twee jaar afwezigheid konden we in 2022 opnieuw van start gaan, en met maar liefst 450 deelnemers was het een groot succes. Ook dit jaar kijken we vol verwachting uit naar wederom een geslaagde editie.

 

We zijn nog in gesprek en verwachten met medewerking van terreineigenaren zoals Defensie, Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, Vitens, particuliere grondeigenaren, de gemeente Westerveld en het bestuur van de Holtinger Schaapskudde opnieuw een prachtige toertocht organiseren in de schitterende omgeving van Havelte.

 

Deelnemers hebben de keuze uit afstanden van ongeveer 25 of 50 kilometer en kunnen starten tussen 9:00 en 10:30 uur bij de ondernemerskooi van de Holtinger Schaapskudde. De parkeerwachters en bewegwijzering wijzen je de weg naar de parkeerplaatsen bij de Toegangspoort Holtingerveld.

 

Deelname aan deze tocht kost € 7,00 en voor NFTU leden € 5,00. Jongeren tot 16 jaar mogen gratis deelnemen onder begeleiding. Tijdens de tocht word je uitstekend verzorgd door Abe Brouwer uit Havelte, met onder andere heerlijk vers fruit, diverse drankjes en een smakelijke krentenbol.

 

Mis deze kans niet om de prachtige natuur van Drenthe op de fiets te ontdekken en deel te nemen aan een gezellige en mooie MTB-toertocht. We zien je graag op zaterdag 14 oktober voor de 23ste AH ABE Parel van Drenthe MTB-toertocht!