Clubkleding

De sluitingsdatum van deze bestelronde nadert alweer. Zoals de meesten van jullie wel weten zijn er 3 bestelrondes per jaar voor het bestellen van onze clubkleding. De sluitingsdatums zijn vastgesteld op 15 mei, 15 september en 15 januari. Op deze datums wordt de bestelsite tijdelijk gesloten. De bestellingen worden dan verzameld en geproduceerd. Zodra alle kleding in Havelte kleuren klaar ligt word het in 1 keer naar ons verstuurd, over het algemeen duurt dit gehele proces 6-8 weken.

Voor het sluiten van deze datums is er eigenlijk altijd een pasmoment. Dit organiseren we om te voorkomen dat de leden een verkeerde maat kleding bestellen. Door de jaren heen zijn er diverse kledinglijnen in de omloop en de maatvoering daarvan wil nogal verschillend zijn.
Door regels omtrent COVID-19 was het tot op heden niet mogelijk om een pasmoment te organiseren, maar vanaf deze week zijn er mogelijkheden.
We hebben dan ook besloten om de sluitingsdatum een dikke week naar achteren schuiven, bestellen kan dus tot en met 24 mei.

Vanaf donderdag 14 t/m woensdag 20 mei is de kleding beschikbaar en is iedereen welkom om te komen passen. Deze keer is er niet een vaste avond gepland maar is passen alleen mogelijk op afspraak. We hebben diverse maatregelen getroffen om het passen binnen de richtlijnen te kunnen laten plaatsvinden.
Mocht je willen komen passen, kom dan zo veel mogelijk alleen en houd je aan de regels van de RIVM.

Voor vragen omtrent de kleding en het maken van een afspraak mag je contact met mij opnemen.

Rik Smit
06-11857592
vrijwilligers@mtbhavelte.nl