Wedstrijd zondag 6 maart

Martijn’s Race en MTB Trophy

Aanstaande zondag staat de laatste wedstrijd van de wintercompetitie gepland. Door verschillende oorzaken is het niet de competitie geworden die we voor ogen hadden, om verschillende oorzaken hebben we wedstijden moet annuleren of staken.

We zijn echter blij dat de  vergunningen van zowel Defensie als de gemeente Westerveld voor aanstaande zondag rond zijn, waarvoor onze hartelijke dank aan deze organisaties. De wedstrijd wordt verreden rond de voormalige Amerikaanse basis (Ruiterweg 39) Havelterberg

Na overleg met de betreffende sponsoren zal deze laatste wedstrijd verreden worden onder de naam Martijn’s Race en MTB Trophy, omdat de vorige moest worden geannuleerd vanwege de storm en wateroverlast.

Tijdschema:

10:00 uur  Jeugd categorie 1/2 en 3 (jongens geboren in of na 2012, meisjes in of na 2011)

10:30 uur  Jeugd categorie 6/7 (jongens geboren in 2008 en 2009, meisjes 2008)

10:31 uur  Jeugd categorie 4/5 (jongens geboren in 2010 en 2011, meisjes 2009 en 2010)

(Let op: KNWU indeling , dus niet de groepsindeling van de zaterdag)

11:30 uur  Prijsuitreiking jeugd (aparte huldigingen jongens en meisjes)

12:00 uur  Heren 18+ (geboren in of voor 2003)

12:01 uur  Heren nieuwelingen en junioren (geboren in 2004 t/m 2007)

12:02 uur  Dames 15+ (geboren in of voor 2007)

 

Om te kunnen deelnemen aan wedstrijden is een inschrijving bij de KNWU noodzakelijk (het eerdere basislidmaatschap). Dit kan voor leden van MTB Havelte door de vereniging worden geregeld. De kosten van € 12,00 zullen via automatische incasso in rekening worden gebracht. Indien je dit wilt kun je een mailtje sturen naar ledenadministratie@mtbhavelte.nl

Naast een aanmelding bij de KNWU is een startlicentie noodzakelijk, deze kun je zelf aanvragen op “mijnKNWU” zodra je bent aangemeld. Meer informatie over licenties en kosten op de website van de KNWU Licenties – KNWU

KNWU | startlicentie | Alles over de startlicentie – KNWU

Tevens is er de mogelijkheid om een KNWU-Dagstartlicentie á € 6,- aan te schaffen. Dit proces verloopt geheel digitaal inclusief iDeal betaling en kan tot 5 dagen voor de wedstrijd nog via de KNWU-site geregeld worden.

Inschrijvingen uitsluitend via de website van de KNWU, inclusief betaling via iDeal. Bijschrijven te plaatse mogelijk, betaling hier uitsluitend met pin.

De wedstrijden worden gereden met elektronische tijdwaarneming. De dient hiervoor in bezit te zijn van een Mylabs transponder (denk om registratie). Voor degene die geen transponder hebben zijn deze ter plekke te huur.

Mochten er nog vragen zijn, dan even een mailtje naar wedstrijd@mtbhavelte.nl

Namens de wedstrijdcommissie

Wolter Bosscha