We kunnen los! De wintercompetitite van MTB Havelte gaat door. Afgelopen week ontvingen we de goedkeuringen van de terreineigenaren. Hier zijn we erg blij mee!

Dat betekent dat er weer vier mooie wedstrijden op het programma staan.

07-01-2024 Grada Bikes Cup 1 Havelterberg
21-01-2024 Martijn’s Race en MTB Cup 1 Woldberg
04 02-2024 Grada Bikes Cup 2 Havelterberg
18-02-2024 Martijn’s Race en MTB Cup 2 Woldberg

De inschrijving is inmiddels geopend. Wel moeten de renners in de Funklasse nog even geduld hebben, alvorens ze kunnen inschrijven. Er blijkt namelijk een fout te zitten in het KNWU inschrijfsysteem, waardoor deze categorie ontbreekt. Hier is melding van gedaan en dit zal zo spoedig mogelijk worden verholpen. De verwachting is dat dit nog voor de kerst geregeld is.

Om te kunnen deelnemen aan wedstrijden is een inschrijving bij de KNWU noodzakelijk (het eerdere basislidmaatschap). Dit kan voor leden van MTB Havelte door de vereniging worden geregeld. De kosten van 14 euro worden via een automatische incasso in rekening gebracht. Indien je dit wilt,  kun je een mailtje sturen naar ledenadministratie@mtbhavelte.nl
Naast een aanmelding bij de KNWU is een licentie noodzakelijk, deze kun je zelf aanvragen op ‘mijnKNWU’ zodra je bent aangemeld. Meer informatie over licenties en kosten op de website van de KNWU.
Tevens is er de mogelijkheid om een KNWU-Dagstartlicentie á 1 euro aan te schaffen. Dit proces verloopt geheel digitaal inclusief iDeal betaling en kan tot 2 dagen voor de wedstrijd nog via de KNWU-site geregeld worden.

Inschrijvingen vanaf heden via de website van de KNWU, inclusief betaling via iDeal. Bijschrijven te plaatse mogelijk, betaling hier uitsluitend met pin.
De wedstrijden worden gereden met elektronische tijdwaarneming. De dient hiervoor in bezit te zijn van een Mylaps transponder (denk om registratie). Voor degene die geen transponder hebben zijn deze ter plekke te huur. Mochten er nog vragen zijn, stuur dan even een mailtje naar wedstrijd@mtbhavelte.nl