Robin en Yvette - 2

NK Streetrace Oldebroek 2020

 

Op 5 september 2020 reden Casper Bezembinder in de 8 t/m 10-jarige, Robin Supèr en Jurre Mansier, in de 11/ 12-jarige en Rick Tissingh, Yvette en Inge Vermeer in de 13/14-jarige het Nk streetrace in Oldebroek. Casper eindigde op een mooie 7de plaats, Rick eindigde 9e, jurre 8ste, Robin 2de, Yvette 6de en Inge 10de. Inge eindigde 3de bij de meiden en Yvette en Robin eindigde op de 1ste plek waardoor ze Nederlands kampioen werden bij de meiden.

 

Beleving Inge: mijn start ging goed en bleef het zo volhouden zo eindigde in ik 10de en 3de meid. Ik vond het een leuke wedstrijd.

Beleving Robin: ik vond het een superleuke wedstrijden ondanks de coronaregels, daardoor waren ze heel streng. Mijn start ging goed en daardoor kreeg ik veel zelfvertrouwen erin. Door mijn start heb ik nog een paar jongens in kunnen halen en daardoor eindigde ik 2de en 1ste meid, daardoor ben ik Nederlands Kampioen geworden.

Beleving Yvette: ik vond het een leuke wedstrijd. Mijn start ging heel goed en ben zo blijven rijden en ben in het wiel blijven haken van een paar jongens. Zo ben ik 6de geëindigd en 1ste meid en ben ik net als Robin Nederlands Kampioen geworden

Aan het einde van de wedstrijd kregen de jeugd rijders van Havelte ook nog een lekkere suikerspin van hun super trainer (Bernard Mansier).

 

Geschreven door: Inge Vermeer (14), Yvette Vermeer (14) en Robin Supèr (11)