Beste leden, op 2 september j.l. heeft het bestuur vergaderd. Buiten is de regen gestopt en zien we een flauw zonnetje. Augustus heeft veel water opgeleverd. Dus de route is een beetje nat. De bestuurlijke hoogtepunten:

–    Het ledenaantal per 8 juli 2010 is 455. Twee meer dan voor de zomerstop. In de zomervakantie is het altijd rustig. Maar we groeien nog steeds. We heten de nieuwe leden welkom bij onze vereniging.

–    Er zijn tijdens de vorige vergadering ideeën geopperd. Naar aanleiding hiervan heeft de trainerscommissie besloten volgend jaar een trainer mee te sturen met de jeugdwedstrijden. Onze tent met zijstukken gaat mee naar de wedstrijden zodat we als club meer vorm krijgen.

–    Nino en Lars gaan dit najaar een tevredenheidsonderzoek houden. Wat vinden onze leden (jeugd) van de trainingen, activiteiten en onze website? We hebben hoge verwachtingen van dit onderzoek.

–    De wedstrijdcommissie wil in 2011 een UCI wedstrijd gaan organiseren. Deze is gepland op 8 en 9 mei 2011 maar dit ligt nog niet vast. Onze toertocht zal in 2011 op 15 oktober plaatsvinden. Dus het bestuur praat al weer over volgend jaar, terwijl de oliebollentocht nog moet plaatsvinden;

–    Voor de RABOBANK kennismakingsdag op zaterdag 18 september hebben we een aantal zaken geregeld en de eerste aanmeldingen komen binnen. Dus wil je kennismaken met de MTB-fietssport: meld je aan.

–    We hebben het plan om in 2011 een Mountainbiketrainerscursus in Havelte te organiseren. Dit voor ons huidige kader en de mensen die wel eens meefietsen. Interesse? Meld je aan bij Laurens Koldeweij en Wolter Bosscha

–    Volgende bestuursvergadering donderdag 14 oktober 2010. Heb je bespreekpunten of ideeën, laat het ons weten.