De sluitingsdatum van deze bestelronde nadert alweer. Zoals de meesten van jullie wel weten zijn er 3 bestelrondes per jaar voor het bestellen van onze clubkleding. De sluitingsdatums zijn vastgesteld op 15 mei, 15 september en 15 januari. Op deze datums word de bestelsite tijdelijk gesloten. De bestellingen worden dan verzameld en geproduceerd. Zodra alle kleding in Havelte kleuren klaar ligt word het in 1 keer naar ons verstuurd, over het algemeen duurt dit gehele proces 6-8 weken.

Voor het sluiten van deze datums is er eigenlijk altijd een pasmoment. Dit organiseren we om te voorkomen dat de leden een verkeerde maat kleding bestellen. Door de jaren heen zijn er diverse kledinglijnen in de omloop en de maatvoering daarvan wil nogal verschillend zijn.

Door regels omtrent COVID-19 was het de vorige bestelronde niet mogelijk de kleding te passen.

Het pasmoment zal dit keer bij onze sponsor Grada Bikes te Nijeveen plaatsvinden. Donderdag 9 september zijn alle leden daar tussen 18:30 en 20:00 van harte welkom om de kleding te komen passen. Natuurlijk kan er dan meteen een kijkje genomen worden bij het uitgebreide assortiment van Grada Bikes.

Waar: Grada Bikes, Nijverheidsweg 9, Nijeveen

Wanneer: Donderdag 9 september

Hoe laat: 18:30 – 20:00

Rik Smit

06-11857592

vrijwilligers@mtbhavelte.nl