Pasmoment clubkleding

 

De sluitingsdatum van deze bestelronde nadert alweer. Zoals de meesten van jullie wel weten zijn er 3 bestelrondes per jaar voor het bestellen van onze clubkleding. De sluitingsdatums zijn vastgesteld op 15 mei, 15 september en 15 januari. Op deze datums wordt de bestelsite tijdelijk gesloten. De bestellingen worden dan verzameld en geproduceerd. Zodra alle kleding in Havelte kleuren klaar ligt bij Bioracer wordt het in 1 keer naar ons verstuurd, over het algemeen duurt dit gehele proces 6-8 weken.

 

Voor het sluiten van deze datums is er eigenlijk altijd een pasmoment. Dit organiseren we om te voorkomen dat de leden een verkeerde maat kleding bestellen. Door de jaren heen zijn er diverse kledinglijnen in de omloop en de maatvoering daarvan wil nogal verschillend zijn.

 

 

Nu was de laatste bestelronde, door het overgaan naar de Epic en Icon lijn, verplaats naar 15 november en hebben de meesten van jullie kortgeleden de kleding al gepast. Omdat we het gewone bestelprogramma weer op willen pakken en toch iedereen de mogelijkheid willen geven om de juiste maat te bestellen, is er toch nog een mogelijkheid om vrijdagmiddag 6 januari de fietskleding te passen bij Grada Bikes in Nijeveen. Dit keer is alleen de fietskleding aanwezig en geen vrijetijdskleding.

 

 

Waar: Grada Bikes, Nijverheidsweg 9, Nijeveen

Wanneer: Vrijdag 6 januari 2023

Hoe laat: 13:00 – 17:00

 

Mochten er nog vragen en/of opmerkingen zij mag je altijd contact opnemen met ondergetekende.

 

Rik Smit

06-11857592

vrijwilligers@mtbhavelte.nl