Beste leden,

Leden van de Rabobank met een privérekening van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunnen nu stemmen op hun favoriete verenigingen en daarmee geld inzamelen voor Mountainbikevereniging Havelte e.o.

Stemmen kan via de Rabo App en de website, zie de link hieronder.

Hoe werkt het stemmen via de Rabobank App;

Gaan naar ‘zelf regelen’ en druk op ‘lidmaatschap’. Of zoek onder service direct op lidmaatschap. Als je nog geen lid bent dan even op ‘Lid worden’ drukken. Kies vervolgens de knop Rabo ClubSupport en kies Mountainbikevereniging Havelte e.o. en nog twee leuke verenigingen. Het wordt gewaardeerd als familieleden, vrienden en kennissen, die klant zijn bij Rabobank ook op onze vereniging gaan stemmen.

We ontvangen je stem graag voor 25 oktober as.

 

Zie ook www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht

Bij Rabobank regio; selecteer Meppel-Staphorst-Steenwijkerland & zoek op Havelte.

 

Ons doel
De opbrengsten van Rabo ClubSupport willen we gebruiken voor een verdere verbetering van de kwaliteit van de trainingen voor onze leden, die een of meerdere malen per week trainen.
We willen graag de trainers de mogelijkheid bieden om aanvullende opleidingen te volgen.
Ook willen we graag onze MTB routes onderhouden / verbeteren, zoals het vernieuwen van mountainbike routepalen. Ook willen we investeren in een nieuw routebord met een duidelijk overzicht van alle MTB routes in Havelte e.o.

 

Over Mountainbikevereniging Havelte e.o.

De Mountainbikevereniging Havelte e.o. is op 6 februari 1998 opgericht door een groep enthousiaste bikers. Doel was toen om een vaste MTB route in de omgeving van Havelte aan te leggen. Tevens waren er allerlei ideeën om o.a. de jeugd te gaan stimuleren en om één keer in het jaar een MTB-wedstrijd te organiseren. We doen verder veel aan scholing en opleidingen voor de leden. De jeugd heeft daarbij de grootste prioriteit.

Anno 2021 telen we circa 450 leden, waarvan ruim 100 jeugdleden.

Uniek is het feit dat de vereniging inmiddels 5 permanente MTB-routes beheert in en om Havelte.