Wintercompetitie Havelte/Steenwijk 2022

Het is weer toegestaan om wedstrijden te organiseren, waardoor het mogelijk is de laatste 2 wedstrijden van onze wintercompetitie te rijden. We proberen nog een extra wedstrijd in te gelasten. Dit is natuurlijk nog afhankelijk van de terreineigenaren en de wedstrijdkalender.  Nadere info volgt.

Afgelast           Grada Bikes trophy 1                                      Havelterberg

Afgelast           Martijn’s Race en MTB Centre trophy 1          Woldberg

6 februari          Grada Bikes trophy 2                                      Havelterberg

20 februari        Martijn’s Race en MTB Centre  trophy 2         Woldberg

6 maart             Finalewedstrijd Wintercompetitie Havelte       Havelterberg (onder voorbehoud)

 

Locatie Havelterberg is de voormalige Amerikaanse Basis Ruiterweg Havelterberg

Locatie Woldberg is Het Goor 1a De Baars

Om te kunnen deelnemen aan wedstrijden is een inschrijving bij de KNWU noodzakelijk (het eerdere basislidmaatschap). Dit kan voor leden van MTB Havelte door de vereniging worden geregeld. De kosten van € 7,00 zullen via automatische incasso in rekening worden gebracht. Indien je dit wilt kun je een mailtje sturen naar ledenadministratie@mtbhavelte.nl.

Naast een aanmelding bij de KNWU is een startlicentie noodzakelijk, deze kun je zelf aanvragen op “mijnKNWU” zodra je bent aangemeld. Meer informatie over licenties en kosten op de website van de KNWU Licenties – KNWU

KNWU | startlicentie | Alles over de startlicentie – KNWU

Tevens is er de mogelijkheid om een KNWU-Dagstartlicentie á € 6,- aan te schaffen. Dit proces verloopt geheel digitaal inclusief iDeal betaling en kan tot 2 dagen voor de wedstrijd nog via de KNWU-site geregeld worden.

Inschrijvingen uitsluitend via de website van de KNWU, inclusief betaling via iDeal. Bijschrijven te plaatse mogelijk, betaling hier ook uitsluitend met pin.

De wedstrijden worden gereden met elektronische tijdwaarneming. Je dient hiervoor in bezit te zijn van een Mylaps transponder (denk om registratie). Voor degene die geen transponder hebben zijn deze ter plekke te huur. Ook hier uitsluitend betaling met pin.

Mochten er nog vragen zijn, dan even een mailtje naar wedstrijd@mtbhavelte.nl

Namens de wedstrijdcommissie