Geachte leden en ouders van jeugdleden,

Nog een paar weken en dat is het zomervakantie. Een mooi vooruitzicht voor bijna iedereen.  Gelukkig hebben we al van een aantal mooie dagen mogen en kunnen genieten. Hopelijk zet het nog even door.

De scholen in regio Noord hebben vakantie van 16 juli tot en met 28 augustus.

Net als de leraren, hebben ook de trainers en begeleiders vakantie in deze periode. Ondanks er geen training is tijdens de zomervakantie, raden wij het wel aan om af en toe even de fiets te pakken en te blijven oefenen.

Het jaar sluiten wij meestal af met een kamp, genaamd HELMMOET. Het is nog niet geheel zeker voor dit jaar, nadere info volgt, Dit kamp is bedoeld voor onze jeugdleden tot en met 14 jaar. Zij slapen 2 nachtjes in (eigen) tenten samen met een aantal trainers en begeleiders, mannelijk en vrouwelijk. Overdag? Ja dat is nog een verrassing, maar er zal zeker worden gefietst. Het weekend is gepland van vrijdagavond 8 juli tot en met zondagochtend 10 juli. Aanmelden en meer info bij Xander via email activiteiten@mtbhavelte.nl

Er zijn nog enkele ouders nodig om het kamp tot een groot succes te maken. Ouders die blijven slapen, ouders die helpen met het dagprogramma, ouders die helpen met eten maken. Aanmelden (vol=vol) en vragen bij Xander.

Zaterdag 2 juli is de laatste training voor de zomervakantie.

Tot slot wensen wij jullie allemaal alvast een hele mooie en sportieve vakantie  en zouden het fijn vinden om jullie in september weer te mogen begroeten.

Het bestuur.