Hallo ouders en MTB-liefhebbers,

Vanaf komende zaterdag kun je je aansluiten bij onze mountainbikegroep Bikeskills voor volwassenen. Het is de bedoeling om deze groep op te splitsen, zodat er voor een ieder een keuze is. Voor zowel de beginnende als de meer gevorderde fietser bieden wij de mogelijkheid om het Mtb-en in een groep eens uit te proberen.

Je kunt je aansluiten bij onze Bikeskills groep. Daar krijg je begeleiding van één van onze trainers. Zij gaan je vooral de mountainbike technieken leren. Maar ook een lekker een rondje door de Havelter omgeving fietsen hoort er natuurlijk bij. Tot de zomervakantie starten we elke zaterdag van 14.10 tot 15.30 bij het Hunnebed D53 (zie Google maps)
Voor de ouders die hun kinderen om 14.00 afzetten bij het Holtingerveld, starten we iets later dan de jeugd. Om 14.10 dus. Je hebt dan voldoende tijd om naar Hunebed D53 te fietsen. Het is niet nodig om lid van Mtb-Havelte te zijn. Als je na een paar keer besluit dat het toch wel erg leuk is, vragen we je wel om lid te worden.

Graag even een appje naar één van de trainers als je mee gaat. Wij zorgen dat het dan op de juiste plaats terecht komt. Of stuur een mailtje naar vrijwilligers@mtbhavelte.nl

 

Tot zaterdag, de trainers van Mtb-Havelte