Geachte leden en ouders,

 

Eindelijk, we mogen weer.

Zaterdag 3 september is de eerste training weer.

En……. We starten allemaal (weer) vanaf één locatie, Poort Holtingerveld (vlakbij de Vlindertuin, van Helomaweg 14 te Havelte).

Aangezien het er nog wel eens druk kon worden, vragen wij jullie om de auto  dicht bij het grasveld te parkeren. Het grasveld voorbij de parkeerplaats is onze startlocatie.

 

De trainers en begeleiders gaan tegenwoordig steeds meer verspreid vakantie vieren (niet alleen de zomervakantie). Ook het aantal fietsers loopt tijdens deze vakanties terug. Nu willen wij daar graag op in spelen, door tijdens de vakanties (van regio Noord) de trainers en begeleiders vrij te geven. Er zullen dan geen trainingen zijn op de zaterdagen die in de vakanties vallen (mits anders wordt aangegeven).

 

Voor de zomervakantie zijn er een aantal ouders die zich aangemeld hebben als begeleider, waar wij enorm blij mee zijn. Mocht je het ook leuk vinden om af en toe eens met een groep mee te gaan, geef je naam dan even door per e-mail trainingen@mtbhavelte.nl  Daarnaast willen wij dan graag weten in welke groep je zoon/dochter fietst, welke groep je mee zou willen en hoe vaak.

 

Wij wensen jullie weer veel plezier toe en tot zaterdag 3 september.

 

Het bestuur.