Beste leden,

Leden van de Rabobank met een privérekening van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland kunnen nu stemmen op hun favoriete verenigingen en daarmee geld inzamelen voor Mountainbikevereniging Havelte e.o.

Stemmen kan via de Rabo App en de website, zie de link hieronder.

Hoe werkt het stemmen via de Rabobank App;

Gaan naar ‘zelf regelen’ en druk op ‘lidmaatschap’. Of zoek onder service direct op lidmaatschap. Als je nog geen lid bent dan even op ‘Lid worden’ drukken. Kies vervolgens de knop Rabo ClubSupport en kies Mountainbikevereniging Havelte e.o. en nog twee leuke verenigingen. Het wordt gewaardeerd als familieleden, vrienden en kennissen, die klant zijn bij Rabobank ook op onze vereniging gaan stemmen.

We ontvangen je stem graag voor 27 september as.

 

Zie ook www.rabobank.nl/leden/clubsupport/club-overzicht

Bij Rabobank regio; selecteer Meppel-Staphorst-Steenwijkerland & zoek op MTB Havelte.

 

 

Ons doel
De opbrengsten van Rabo ClubSupport willen we gebruiken om de MTB routes te onderhouden / verbeteren, zoals het vernieuwen van mountainbike routepalen

Verder willen we het geld ook gebruiken om leuke activiteiten te organiseren voor onze jeugdleden, zoals Kamp HelmMoet die na twee jaar afwezigheid eindelijk weer kan plaatsvinden.

 

Over Mountainbikevereniging Havelte e.o.

De Mountainbikevereniging Havelte e.o. is op 6 februari 1998 opgericht door een groep enthousiaste bikers. Doel was toen om een vaste MTB route in de omgeving van Havelte aan te leggen. Tevens waren er allerlei ideeën om o.a. de jeugd te gaan stimuleren en om één keer in het jaar een MTB-wedstrijd te organiseren. We doen verder veel aan scholing en opleidingen voor de leden. De jeugd heeft daarbij de grootste prioriteit.

Anno 2022 telen we circa 480 leden, waarvan ruim 100 jeugdleden.

Uniek is het feit dat de vereniging inmiddels 5 permanente MTB-routes beheert in en om Havelte.