Doordat Bioracer met een nieuwe lijn kleding op de markt is gekomen hebben we besloten om over te stappen naar deze lijn. Alle leden hebben vanaf nu de keuze uit de kledinglijn Ikon en Epic. Het assortiment kleding in de havelte kleuren is dan ook iets uitgebreider. Zo zijn er bijvoorbeeld vrijetijdskleding, ritsbroeken en regenjacks te bestellen in Havelte stijl.

 

Zoals tijdens de algemene ledenvergadering reeds besproken, was het het plan om dit in begin 2023 te introduceren.  In overleg met Bioracer hebben we besloten om dit te vervroegen naar eind 2022 zodat iedereen in het nieuwe ontwerp kan starten in 2023.
Om het  assortiment, webshop en ontwerp voor ons bestelmoment van 15 september gereed te hebben was onmogelijk, daarom is er besloten om deze te verschuiven naar 15 november.

 

Doordat de pasvorm van deze kleding afwijkt van de huidige lijn hebben we een op donderdag 27 oktober een pasavond georganiseerd bij onze sponsor Martijn MTB & Race in Tuk, zodat iedereen de juiste maat kan bestellen.  Alle leden zijn daar tussen 19:00 en 20:30 welkom om de kleding te komen passen. Tijdens deze avond zal er ook uitleg gegeven worden over de nieuwe  kledinglijn door iemand van Bioracer.

 

Ook gaat er wat veranderen in het ontwerp van de kleding.  De klassieke Havelte uitstraling wordt behouden maar het ontwerp krijgt een iets moderner tintje. Er zal een sample van het nieuwe ontwerp aanwezig zijn bij de pasavond.

 

De webshop staat vanaf  29 oktober weer open en deze sluit  op 15 november voor bestellingen. Na de sluiting zal de kleding geproduceerd worden en over een aantal weken worden uitgeleverd.

Na deze bestelronde pakken we het “normale” bestelschema weer op en zal de webshop weer sluiten op 15 Januari, 15 Mei en 15 September.

 

Tot ziens allemaal bij de pasavond.

 

Wanneer:         Donderdag 29 Oktober

Waar :                Marijn MTB & Race

Tukseweg 131

8334 RT Tuk

Hoe laat:           19:00 – 20:30

 

 

Mochten er naar aanleiding van dit bericht nog vragen en of opmerkingen zijn mag je contact opnemen met Rik Smit

06-11857592/vrijwilligers@mtbhavelte.nl