Het is weer Herfst, de bladeren vallen! Dit is het moment voor onderhoud. Om onze routes in topvorm te houden willen we op Zaterdag 26 November het nodige onderhoud aan de blauwe en rode route uitvoeren. We denken voornamelijk aan het bladvrij maken van het pad, kleine snoei werkzaamheden en wellicht her en der wat herstel aan de grond. Op de rode route is onlangs flink gekapt en ook hier valt veel te doen.

We zouden het fijn vinden als je hierbij wilt helpen. Hier ontmoet je je clubgenoten eens in een andere setting en kun je je andere kwaliteiten (dan hard fietsen) laten zien.

Het zou heel mooi zijn als je zelf ook gereedschap mee kunt nemen. Een schep, hark, takkenschaar, beugelzaag, heggenschaar,  bladblazer of bosmaaier zijn altijd zeer welkom. Een kruiwagen is altijd makkelijk om het gereedschap te vervoeren over de route.

We verzamelen de zaterdag bij het dorpshuis in Kallenkote tussen 8.15 en 8.30 uur,  na een 1e kop koffie kunnen we ons in kleinere groepjes opdelen om aan het werk te gaan op de routes.

Bij het dorpshuis is er wat parkeergelegenheid.

Vele handen maken licht werk, we hopen rond de middag klaar te zijn, zodat een ieder ‘s middags nog lekker kan trainen of iets anders kan doen. Kinderen zijn dus van harte welkom (onder begeleiding van een ouder oid).

Heb je zin om te helpen? Meld je even aan; stuur een mailtje naar beheerenonderhoud@mtbhavelte.nl of stuur een appje naar 06-42851618 (Arjan Otter)

Tot dan!